THE ATHLETIC KOMT MET DUIDELIJKHEID: LIVERPOOL BIEDT NOG GEEN TIEN MILJOEN EURO VOOR SLOT

Feyenoord heeft een openingsbod van negen miljoen euro ontvangen van Liverpool voor de krabbel van Arne Slot. Dat meldt The Athletic althans. Eerder op de woensdag kwam al naar buiten dat de huidige nummer twee van de Premier League zich officieel heeft gemeld in Rotterdam-Zuid, maar een specifiek bedrag werd nog niet genoemd. Volgens Adam Crafton bedraagt dat dus negen miljoen euro.

Dat lijkt in de verste verte niet genoeg om Feyenoord te overtuigen om z’n succestrainer te laten gaan. Slot werd vorig jaar al nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur had z’n zinnen gezet op de komst van de trainer uit Bergentheim, maar hoorde van Feyenoord dat er alleen bij een bod van minstens vijftien miljoen euro viel te praten. Van een verhuizing naar Engeland kwam het niet. Slot zette zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam, waardoor de regerend kampioen van Nederland kan vragen wat het wil.

Volgens Crafton heeft Feyenoord het openingsbod van Liverpool - negen miljoen euro dus - van tafel geveegd. De huidige nummer twee van Nederland is ‘hard’ aan het onderhandelen om er (veel) meer uit te halen. Slot is door Liverpool bestempeld als de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp na dit seizoen op te volgen. De Duitse manager maakte eerder dit jaar bekend dat hij na deze jaargang afscheid neemt als hoofdtrainer van The Reds. Mocht Slot inderdaad de opvolger van Klopp worden, heeft hij grote schoenen te vullen. Klopp maakte van Liverpool weer een club waar zowel nationaal als internationaal rekening mee wordt gehouden. De club is momenteel nog vol in de race voor het landskampioenschap.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

2024-04-24T11:20:54Z dg43tfdfdgfd